Kefirko set 848 ml za izdelavo sira
Enostaven način za izdelavo domačega, svežega, kremastega, bogatega s probiotiki, sira. Vse kar morate storiti je, da vlijete kefir, ga precedite in dodajte začimbe in dodatke po svojem okusu!
S precejanjem ene porcije kefirja (cca 600ml), boste dobili 200-300 gramov mehkega kremnega sira.
Dalj časa boste cedili kefir, bolj goste strukture bo sir. Nekaj ur je dovolj za osnovno zmes za omake, preko noči pustite za mehki kremni sir, 1-2 dni za poltrdi sir.
Z uporabo aditivov, lahko pripravite lahko različne vrste sira.
Izdelku je priložena knjigica z recepti.

Introducing the Kefirko Cheese Maker
– – – – – – – – – – – –
Kontaktni podatki distributerja in podatki proizvajalca:
Distributer: Bogart d.o.o., Pšata 81A, 1262 Dol pri Ljubljani | telefon: (0)1 562 82 27 | e-pošta: info@bogart.si
Blagovna znamka Kefirko. Proizvajalec: Borgla, d.o.o.. Valvasorjeva ulica 40, Maribor, 2000 Maribor | e-pošta: info@borgla.com