Kefirko set za izdelavo sira, 1400 ml
Enostaven način za izdelavo domačega, svežega, kremastega, bogatega s probiotiki, sira. Vse kar morate storiti je, da vlijete kefir, ga precedite in dodajte začimbe in dodatke (suho sadje, zelišča, oreške, svežo špinačo ) po svojem okusu!

Dalj časa boste cedili kefir, bolj goste strukture bo sir. Nekaj ur je dovolj za osnovno zmes za omake, preko noči pustite za mehki kremni sir, 1-2 dni za poltrdi sir.
Z uporabo aditivov, lahko pripravite lahko različne vrste sira. Izdelku je priložena knjigica z recepti.
TEHNIČNI PODATKI:
Set je zelo preprost – sestoji iz 4 delov: pokrova, košare, plastičnega obroča in steklene posode, ki drži stisnjeno sirotko.
Introducing the Kefirko Cheese Maker
– – – – – – – – – – – –
Kontaktni podatki distributerja in podatki proizvajalca:
Distributer: Bogart d.o.o., Pšata 81A, 1262 Dol pri Ljubljani | telefon: (0)1 562 82 27 | e-pošta: info@bogart.si
Blagovna znamka Kefirko. Proizvajalec: Borgla, d.o.o.. Valvasorjeva ulica 40, Maribor, 2000 Maribor | e-pošta: info@borgla.com